КАРИЕРА

Сакате да учите и да се унапредувате? Сакате да бидете дел од врвен и високо обучен тим, и да бидете дел од пријатна атмосфера? Аплицирајте за работа, Зур Маркет ве очекува.

Телефон

02/461-642

Испрати CV на

info@zurmarket.mk


Испратете ни порака


[contact-form-7 id="53" title="Contact form"]