ЗА НАС


Добредојдовте на веб страната на Зур Маркети. Нашата цел се задоволни потрошувачи. Токму поради тоа во нашите маркети ќе бидете пречекани со насмевка и услужени најдобро што може. Зур маркетите важат како едни од маркетите со најниски цени во градот.
Брендот Зур успешно егзистира и се надоградува веќе 25 години, на почеток под име на фирма „Грандпром“ потоа фирмата се преименува во „Грандпром-Зур“ каде што и денеска го носи истото име.
Изберете од широката палета на производи што ги нудиме, информирајте се за акциите и најважно од се ЗАШТЕДЕТЕ.