Добредојдовте на веб страната на ЗУР Маркети.

Нашиот мотив и основна цел, се задоволни потрошувачи. Токму поради тоа во нашите маркети ќе бидете пречекани со насмевка и услужени најдобро што може.

ЗУР маркетите важат како едни од маркетите со најниски цени во градот.

Квалитет и Лојалност

30 години успешна приказна

Брендот ЗУР успешно егзистира и се надоградува веќе 25 години, на почеток под име на фирма „Грандпром“ потоа фирмата се преименува во „Грандпром-Зур“ каде што и денеска го носи истото име.

Свежо овошје и зеленчук

Секој ден!

Наши
марки

Погледни повеќе

Зур Деликатес

Деликатеси за сецкање...

Зур
Рецепти

Разгледај рецепти...

Повеќе информации за ЗУР

Локации на маркети

Погледни мапа ➣

Акции и Летоци

Активни промоции на ЗУР ➣

Кариера во ЗУР

Погледни ги активните огласи ➣

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Посветеност кон квалитет

Со постојана посветеност кон квалитетот и задоволување на потребите на клиентите, ЗУР се открива како доверлив избор за широк спектар на потрошувачи, од семејства до бизниси.