Имате да понудите деловен простор?

Пополнете ја формата и испратете ги вашите предлози

Зур Маркет активно бара нови локации за ширење на својата мрежа. Во рамките на нашиот стремеж за раст и подобрување на услугите до нашите клиенти, сме во потрага по деловни простори кои можат да бидат дел од нашата успешна приказна.

Ако сте сопственик на деловен простор кој би можел да биде идеален за нов Зур Маркет, или знаете некој кој има простор што би можел да одговара на нашите потреби, ве молиме контактирајте не.

Што бараме?

Вашиот предлог може да биде клучен за отворањето на нов Зур Маркет маркет и за создавањето на нови работни места во вашата заедница. Понудените деловни простори ќе се разгледуваат внимателно и со почит кон секој предлог.