Добредојдовте на веб страната на ЗУР Маркети.

Нашиот мотив и основна цел, се задоволни потрошувачи. Токму поради тоа во нашите маркети ќе бидете пречекани со насмевка и услужени најдобро што може.

ЗУР  маркетите важат како едни од маркетите со најниски цени во градот.

Квалитет и Лојалност

30 години успешна приказна

Брендот ЗУР успешно егзистира и се надоградува веќе 25 години, на почеток под име на фирма „Грандпром“ потоа фирмата се преименува во „Грандпром-Зур“ каде што и денеска го носи истото име.