ЗУР Маркет е синџир на 15 маркети распоредени низ целото Скопје. Од село Зелениково до Кисела Вода, ЗУР Маркет ги задоволува потребите на своите клиенти со најдобри цени и голема понуда.

  • Секогаш блиску до вас: ЗУР Маркетите можете да ги најдете во Ѓорче, Влае, Карпош, Центар, Хиподром, Маџари, па Стајковци Кисела Вода, Пржино, Лисиче, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево па се до Зелениково. Од Скопје па до Куманово, Свети Николе и до Берово.
  • Квалитетни производи: ЗУР Маркети нудат широка палета на производи, од свежи намирници до домашни потреби. Со голема понуда, клиентите можат да изберат она што им одговара.
  • Екстра цени: ЗУР Маркети се познати по своите конкурентни цени. Од секојдневни потреби до специјални понуди, овде ќе го најдете најдоброто во однос на цена и квалитет.
    ЗУР Маркети се повеќе од обични маркети – тие се места каде пазарувате со насмевка и уживате во квалитетни производи. Не заборавајте да не посетите и да се уверите сами!

Погледнете ги тука сите маркети со работно време и целосна мапа (локации) – Линк