• All
  • ЗУР Маркет
Добредојдовте во ЗУР – Вашиот омилен маркет

март 8, 2024

Добредојдовте во ЗУР Маркет – Вашиот омилен маркет Добредојдовте во ЗУР Маркет, вашата омилена дестинација за квалитетни намирници во Скопје! Со 18 погодни локации низ целиот град, ние се гордееме што нудиме беспрекорно искуство за купување што одговара на сечиј вкус! Во ЗУР Маркет, ја разбираме потребата на разновидноста, поради што нудиме голем избор на […]

ЗУР Маркет: Вашиот Идеален Маркет во Скопје

март 6, 2024

ЗУР Маркет е синџир на 15 маркети распоредени низ целото Скопје. Од село Зелениково до Кисела Вода, ЗУР Маркет ги задоволува потребите на своите клиенти со најдобри цени и голема понуда. Секогаш блиску до вас: ЗУР Маркетите можете да ги најдете во Ѓорче, Влае, Карпош, Центар, Хиподром, Маџари, па Стајковци Кисела Вода, Пржино, Лисиче, Аеродром, […]